Meer informatie?

“Blijf scherp en in ontwikkeling met intervisie”  

  • Bent u jurist of advocaat en wilt u weten of intervisie u kan helpen om uzelf scherp te houden?  
  • Wilt u aan de hand van een eigen casus ervaren of de methodiek van intervisie voor u werkt?  
  • Wilt u onderzoeken of u met andere (zelfstandige) juristen of advocaten een intervisiegroep wilt starten?  
  • Wilt u meer informatie over de aanscherping van de kwaliteitseisen van de NOvA (website NOvA) ?
  • Wilt u onderzoeken of ik de juiste persoon ben om intervisie binnen uw kantoor te begeleiden?
  • Ook voor persoonlijke coaching of training kunt u bij mij terecht


Bel voor een telefonische of persoonlijke kennismaking: Jacqueline van ’t Spijker: 06 – 41 52 78 35
Krijgt u mijn voicemail? Dan geef ik waarschijnlijk een training of ik begeleid een intervisiegroep.
Laat in dat geval uw gegevens en uw vraag achter, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Of stel uw vraag via onderstaand contactformulier:

dit veld niet invullen s.v.p.

Met veel plezier en tevredenheid kijk ik terug op de coaching en training die ik afgelopen jaar heb gekregen van Jacqueline. Zij beschikt over een grote ervaring en expertise, werkt precies en zorgvuldig. Ze heeft mij een groot aantal adviezen gegeven, die ik direct kon toepassen en die mij veel opleveren. Ik heb weloverwogen keuzes kunnen maken, waardoor ik nu meer ruimte en ontspanning ervaar in mijn (drukke) werk. Het was de investering absoluut waard. Dank je wel!

Erica Wits, Advocaat en Partner bij Sprengers Advocaten